Användarnamn
Lösenord

Kom ihåg mig

Äkta grönt Mullbärste

01-16 2010 

Ett av de godaste teer som finns. Lär vara ett av de nyttigaste också, och dyrt :P

Dricker alltid ett eller två glas till lunch på vardagar (en påse räcker gott och väl till två muggar). En av dess goda egenskaper är att det stabiliserar blodsockret.

Kvällsmiddagen står och puttrar på spisen, det blir långkok på högrev. Till det strimmlad vitkål till mig och ris till de övriga.

Är mycket nöjd med veckans träningspass, ev kan det  bli ett pass med bara överkropp i morgon. Mina ben har fått så de klarar sig ett tag.

01-16 2010

Var köper du teet?

01-16 2010

Hej!
På Coop Forum. Det är ett ljusgrönt paket
Mitt Coop har börjat ta hem lite mer "LCHF-produkter" senaste tiden som ekologiskt vanilj-pulver,, Hellmans majonäs (godaste majon alla kategorier), fiberhusk mm.
De hade även Ister här runt jul.


01-16 2010

Hej!!! Ang Husk.. Inte ofta jag hört det nämnas.
Jag köper husk på hälsokost där jag vet att det är psylliumfröskal jag får.
Det på Coop är det sådant??

07-18 2010

Hej, googlade lite på mullbärste och då dök denna sida upp! Tänkte bara tipsa lite om en annan variant på mullbärste som är lite billigare, och lite godare faktiskt tycker jag. Mullbärste.se heter dom, och teet kommer i flera varianter; vitt, grönt, oolong och svart. Oolong är min personliga favorit som jag dricker varje kväll, och det dämpar söt-suget otroligt bra faktsikt! Priset varierar väl något, från 25,90 paketet (på hemsidan som jag beställer ifrån, www.mullbarste.se) till 40:- i butik.
Ville bara säga det. Nyfiken förresten vad ni tycker om mullbärste? Har inte hört så många som dricker det men de flesta verkar tycka om det!
Snygg blogg förresten

//Sebastian

07-29 2010

Hörrö pojken du jobbar som försäjare av mullbärste tala om för oss att mullbärste.se är ett te med en liten tillsats av mullbär hur mycket vill ni inte tala om därav priset ännu billigare på ali´s butik mitt i centrum i Västerås 22,90


Namn:
Epost:
Kommentar:

Säkerhetskod
Ange koden som visas ovan, i rutan nedan
Lämna kommentar  Avbryt