Användarnamn
Lösenord

Kom ihåg mig
Profilbild

Trikz
Mitt sätt att äta
21 inlägg

Kategorier

Bf +1 dag

07-01 2011 

Idag har jag blivigt en erfarenhet rikare. För min sån kom dagen innan beräknat datum. Men tösen i magen har inte visat ett enda tecken på att vilja komma ut. Så nu blir det ett juli-barn men det lär bebban inte klaga på när hon har blivigt större. Eftersom vi har så monga som fyller år i nuni. Så i dag ska jag till spesmödra för ett tilväxt ultrajud. Ska bli intresant att höra vad dom säger. Blir intresant att höra hur mycket dom tillåter mig gå över på tanke på att jag har graviditets diabetes. Och att barnet lägger på sig 250g per vecka.

Mina fötter är svälda i vanliga fall. Men nu är dom så svälda att jag har jag svårt att gå. Vi har haft över 30+ i skuggan. Så jag nu sitter jag med fötterna i iskalt vatten. Riktigt skönt för det svalkar bådde fötterna och kroppen! Nu till en komisk sak samtidigt som jag sitter med fötterna i vatten så driker jag halonbladste frågan är om det slår ut varan vad tror ni? 

I eftermiddag när min älskade sambo kommer hem ska vi gå på kyrkmarknaden. Som jag har länktat. Det är lungt en av höjdpunkterna på sommaren. 

 

 

Ha en bra dag KRAM

07-01 2011

Ja att de där småttingarna växer rejält när man går över tiden kan bli jobbigt... jag gick över 5 dagar och då vägde han 4300 när han föddes. De andra barnen har legat strax under 4 kg men då kommit på bf. Hoppas du inte behöver vänta allt för länge till =)

07-01 2011

Jag får inte vänta så länge. Tack och lov! Eftersom jag sprak så mycket förra gången. Så om barnet väger över 4,5 så blir det snitt. Nu har dom bestämt att om det inte händer nåt till på måndag så blir det mest troligt igångsättnig då! =)


Namn:
Epost:
Kommentar:

Lämna kommentar  Avbryt