Användarnamn
Lösenord

Kom ihåg mig
Profilbild

Asfridora
Asfridoras LCHF resa
32 inlägg

Dag 1 vecka 8: Kroppen och jag diskuterar lämpligt lunchval

10-18 2011 

Igår när jag skulle köra hem till Ön (15 mils bilresa) var jag tvungen att göra en mellanlandning på en bilverkstad för att boka tid för lagning av krockskadan som jag lyckades åsamka genom att backa på en stolpe för några veckor sedan.

th_swear1

Pga lång bilkö på E6:an och att det tog längre tid på Skadeverkstaden än planerat var jag bara halvvägs när det blev lunchtid och jag blev hungrig. Jag tänkte igenom vilka restauranger längs vägen jag kunde besöka för att äta lunch. Detta hade inte varit något svårt beslut alls innan LCHF.
th_biggrin

Men kroppen gillade inte mina olika förslag! Den bara inte kände för risken att jag - trots noggrann analys av de olika alternativen vald restaurang skulle ha - ändå av misstag skulle råka få i mig för mycket kh. Jag försöker ju hålla mig under 5g kh per dag.

Till sist kom kroppen och jag fram till en kompromiss då jag kom till att tänka på att jag faktiskt hade en bit cheddarost i kylväskan. Så cheddarost fick det bli. Dessutom med fördelen att jag kunde äta osten samtidigt som jag körde!
th_biggrin

Ha en bra dag!

th_grouphug

Copyright ©2011 Asfridora

10-18 2011

Ost är faktiskt en jättebra lösning i LCHF-livet! Tack för trevligt inlägg! :-)

10-18 2011

Tack Löfsved!

Jag läser dina inlägg med stort nöje! :)

Kram

10-18 2011

Tack Asfridora! Det värmer och ger inspiration! :-))


Namn:
Epost:
Kommentar:

Lämna kommentar  Avbryt