Användarnamn
Lösenord

Kom ihåg mig
Profilbild

fluffen
början till mitt nya jag
30 inlägg

Kategorier

Det finns inga kategorier.

inte mycket!

02-20 2012 

Idag blev det ju inte speciellt mycket mat,men har inte varit hungrig(så det är ju bra att man kan tänka på annat nån gång).har börjat frysa igen ska det verkligen vara så här från och till nu eller?

Fick 6 underbara valpar i tors men inatt dog en.Har fått börja sondmata dom andra nu var tredje timme dygnet runt?+att min 12årige son ligger i magsjuka eller vad det nu kan vara.så jag vet iallafall vad jag ska syssla med några dagar framöver...Nog om detta,,hur går det för er tjejer och killar där ute.har ni något bra ipps på fredags mys mat.

Nu ska jag gå och sova för att snart gå upp igen då..

Ha det bra så hörs vi snart igen..............kram kram carina
 

02-20 2012

Grattis till valparna, synd för den som somna in :( . För mig går det jätte bra, kommit igång med träningen och idag blev det zumba igen, l Det har jag 3 dagar bara, så jag kompletterar step och gympa och så body pump. Till helgen tänkte jag göra taco gratäng och en god nötkaka med lite grädde och några hallon som garnering..mina barn kommer och hälsa på, och då tänkte jag överraska dom med lite LCHF mat ;)..få se vad dom tycker. Kram


Ändrad: 2012-02-20 22:24:09

02-21 2012

Själv fryser jag när jag äter för lite mat (eller ibland faktiskt vatten). Så ät gärna något lättintaget för att hålla förbränningen uppe nu när det är körigt. Vet själv hur det känns att jobba i skift för att mata, i mitt fall ett hästföl som inte började dia. Vi var fler så jag deltog var 4:e timme dygnet runt. Det var tufft men samtidigt så givande att se att det fungerade till slut. Lycka till med valparna. Vilken ras är det?

02-21 2012


Tack!! valparna är dvärgpudel.Jag har oxå hästar varav ett stoföl och mamman.Stofölet hade kolik förra sönd så då var jag ute och gick med henne varannan timme och kollade till henne hela kvällen och natten men det släppte vid 8på morronen efter så nu är jag bra mör kan jag säga..men men det är väl så å ha djur vet jag.Ska försöka att få i mej lite mera mat få se om det blir lite bättre.Ja jag hoppas verkligen att jag klarar att hålla valparna vid liv..claudia67 hur gör du taco gratängen?lät smaskigt

kram kram Carina


Namn:
Epost:
Kommentar:

Lämna kommentar  Avbryt